vineri, 25 februarie 2011

LEBADA ECOLOGICA

Pasiunea mea pentru origami am extins-o putin ca sa se intersecteze atat cu domeniul meu, cat si cu dragostea mea pentru natura. De aici porneste si ideea reciclarii PET-urilor care, in ciuda eforturilor de a se colecta, polueaza in continuare!





Va multumesc pentru rabdarea de a vizualiza aceasta postare si va astept cu pareri sincere! 
Va doresc numai bine si mult succes in tot ce doriti sa realizati si va indemn calduros sa pretuiti natura si sa selectati/colectati corect PET-urile si hartia!

7 comentarii:

  1. E absolut minunata!! Nu am cuvinte sa-ti spun cat te admir pentru ce ai realizat. Cateodata e destul de complicat si anevoios sa faci o lebada din hartie, dar din pet-uri?
    Mii de felicitari si mult, mult spor in continuare!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! Este deosebita, si cred ca ai avut multa rabdare. E foarte greu sa impaturesti o lebada din hartie, d-apoi din peturi....

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie mi se pare absolut fantastica ideea. si pt ca imi pot imagina ca e foarte greu sa confectionezi asa ceva din peturi te felicit sincer pentru rabdarea si pasiunea de care ai dat dovada. e absolut incantator ce iese deoarece da o stralucire aparte! e fantastic!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc că în această seară mi-ai dat ocazia să-mi reamintesc de această realizare 😊

      Ștergere
    2. 😍Trebuie valorificata maxim 😎

      Ștergere
  4. Subscriu la cele spuse de fetele de mai sus.
    Eu nu as avea rabdare sa fac una din hartie macar...
    Sanda, ai un premiu virtual la mine pe blog: http://andora-origami.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet! A fost o surpriza foarte placuta! Te admir, tot ce realizezi, ca e origami sau bloguri, arata ce suflet frumos ai! Mult spor si succes in continuare!

      Ștergere